Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine s jasnom vizijom – stvoriti stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme  prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.  

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, ime Aquaestil pozicionirano je kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice.  U narednim godinama poduzeće se sustavno širi, implementirajući inovativna rješenja u svaki segment poslovanja, a sve s ciljem podizanja kvalitete krajnjih proizvoda i usluga.

Proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora i modernog solid surface materijala ASTONE.

Kupaonska kada Fi

Aquaestil danas ima više od 450 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještenih u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama.  Aquaestil je posebno ponosan na vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući tome, Aquaestil uspijeva pronaći idealna rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije te vrši pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU, na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koje poduzeće posjeduje sukladno normi ISO 9001:2000, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cjelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava. Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dopadljiv dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

TITAN oval nadgradni

TITAN galanterija

paravan za kade Titan II

aurora d+w

Kupaonski namještaj TITAN I

mars za nisu

Tuš kada Slope