Volim kad smo zajedno

Hespo je prepoznat brand na hrvatskom tržištu i već 28 godina usrećuje vas i omogućuje vam bezbrižne snove. Njihov cilj da osiguraju udoban san i vrhunsku kvalitetu spavanja je sve što biste i vi trebali staviti u središte svoje spavaće sobe.

U Hespu vjeruju da sloboda počinje upravo u vašoj spavaćoj sobi i da način na koji ju uređujemo i posvećujemo joj pažnju, utječe na naše živote. Dobar noćni odmor ključan je da uživate u svakom novom danu i da iz njega možete izvući ono najbolje.

Usudite se biti zahtjevni kada je u pitanju vaš krevet.

Zasigurno ste već puno puta čuli da spavajući provedete trećinu života, no to je doista činjenica nad kojom biste se trebali zamisliti. Produktivnost, raspoloženje, bolovi u leđima, neispavanost, kvaliteta sva – sve to ovisi o madracu, jastuku, ali i o krevetu na kojem spavate. 

Krevet mora izgledati dobro. Moderan dizajn, materijali inspirirani prirodom, ugrađene tehničke značajke… čine Hespo krevete apsolutno izvanrednim komadima namještaja.

Što se sve krije u pozadini proizvodnje jednog madraca? 28 godina iskustva, 800 zaposlenika, vlastita proizvodnja na 42.000 m2, godišnja proizvodnja od 150.000 madraca, 1.200.000 navlaka… Uostalom, zavirite na njihov štand na In Dizajn – festivalu modernog doma i uvjerite se sami.

Neka igre oko uređenja vaše spavaće sobe počnu…