Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom čiji je ključ uspjeha ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu. Usmjereni smo na neprekidno upoznavanje želja i potreba vlastitih klijenata kako bi im pomogli urediti interijere iz snova.

U Meblo Trade salonima u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku naići ćete na stručnjake koji će vam omogućiti personaliziran pristup odabiru namještaja i dekora, isključivo prema vašim zahtjevima. Meblo Trade jamči potpunu uslugu od početnih skica, kompjuterske simulacije prostora, do dostave i montaže.

Meblo trade bavi se i opremanjem turističkih objekata, poslovnih prostora, restorana, barova, apartmana, hotela.  Sektor opreme objekata afirmiran je kroz distribuciju renomiranih brendova poput kvalitetnog posuđa iz programa Villeroy Boch, blagovaone, stolci , inovativni stolovi i asesoari Calligaris i Conubia, kuhinje i namještaj po mjeri programa Vivari by Nobilia, Astra, Alples, fleksibilne garniture za sjedenje Feydom, kvalitetni madraci i postelje Ted Bed, blagovaone i dekorativni asesoari La Forma,  vrtne garniture Nardi, te bogat program zavjesa, tapeta, dekora, asesoara.

Na ovogodišnjem Indizajn – Festivalu modernog doma Meblo Trade će Vam predstaviti Space Saver koncept. Space Saver rješenja su modernog doba koja idu u korak s vremenom, a savršeni su za stanove malene kvadrature u kojima treba funkcionalno opremiti sve prostorije i učiniti ih svojim domom. Iako se na prvi pogled namještaj čini sasvim uobičajenim, pokazat ćemo Vam što sve skriva i što ga čini izvrsnim rješenjem za male površine stana/prostora.

 

Više informacija potražite na na www.meblo.hr.